Éri Sára - Karrierirány

Gondolatok munkáról, hivatásról

Gondolatok munkáról, hivatásról

A SZEMÉLYI EDZŐ

2019. április 04. - Éri Sára

coaching_szemelyi_edzo_gondolatedzo_erisaracoach.pngSport. Az életed része. Vagy nem. Az volt valaha, de most nem érsz rá ilyesmire. Hátrasoroltad a listádon.
Vagy épp újra elkezdted és ez büszkeséggel tölt el.

Ismerősek a fent írtak? Gondolatban lefutottad már a félmaratont is egy futópadon? Vagy ellenkezőleg, rendszeresen sportolsz személyi edző segítségével vagy épp anélkül?

Bármelyik csoporthoz is tartozol, elgondolkodtál-e már azon, hogy milyen edzésprogramot állítanál össze a gondolataid részére? A belső énedet hogyan tartod karban?

Talán furcsállod a kérdéseimet, pedig semmi szokatlan sincs bennük. Mert őszintén vallom, hogy az edzés nem érhet véget a test szintjén!

A gondolatok és azokból kiinduló dilemmák, problémák is megérdemlik a rendszeres törődést és átbeszélést egy neked szimpatikus edző segítségével! Miért hatékonyabb vele átbeszélni, mint a családdal, barátokkal? Mert ez a fajta edző egy olyan külső szakember lesz, aki nem akarja megmondani a tutit, nem újságolja el másnap a szomszéd néninek, nem ítélkezik az ötleteiddel kapcsolatban, hanem kizárólag a saját gondolataid, érzéseid és személyiséged alapján segít összeállítani az edzéstervet.

Igen, a gondolatoknak is jár az edzés!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatedzo.blog.hu/api/trackback/id/tr614738437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása