Éri Sára - Karrierirány

Gondolatok munkáról, hivatásról

Gondolatok munkáról, hivatásról

VIBER-PARTY

2019. április 10. - Éri Sára

ido.png

 

Tegyük fel, hogy benne vagy egy feladat elvégzésében, ami fontos és sürgős a számodra. Koncentrálsz. Koncentrálnál. Csörög a telefonod, odanézel. Felveszed, hát pont őt ne vennéd fel! Beszéltek vagy egy fél órát, lerakod. Wifi bekapcsolva, pittyeg a Viber, többször is, beindult a csoport, mindenki üzenget, Viber-party indul!! 2 percig nem nézel rá és már 26 új Viber-üzenet. Befut egy Messenger üzenet is mellé. Nagy a kísértés. Melyikkel kezded?
Hol is tartottál? Jah, a sürgős feladatodnál. Oké, telefon letesz, vissza a feladatra. Felveszed a fonalat újra. Beletelik pár percbe. Újra pittyeg a Viber, valaki dobott egy szívecskét a képre, amit átküldtél a tegnapi családi sütögetésről. Milyen kedves tőle! De hol is tartottál? Igen, a feladatnál! Na, vissza oda megint.

Soha nem történik veled ilyesmi? Gratulálok! Ez esetben

- neked nincs okostelefonod vagy

-nincs wifi, csak mobilnet, amivel óvatosan bánsz, mert hamar lefogy vagy

- ahhoz a korosztályhoz tartozol, akinek még nem a magzatvizében lett megadva a wifi-jelszó és ennek a szövegnek a fele ismeretlen vizekre vitt téged vagy

-kikapcsolsz/lenémítasz mindent, amikor egy ilyen fontos és sürgős feladatot végzel

Lásd magad kérlek ebben a fent említett, lassan mindennapi helyzetben!

Hogyan hat ez a fontos feladatod elvégzési idejére?

Milyen más forgatókönyvet tudsz még elképzelni?

Edzésre fel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatedzo.blog.hu/api/trackback/id/tr9214753277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása