Éri Sára - Karrierirány

Gondolatok munkáról, hivatásról

Gondolatok munkáról, hivatásról

NÉZZÜNK VISSZA, NÉZZÜNK ELŐRE!

2019. október 29. - Éri Sára

 

Akik rendszeresen követitek az oldalamat láthattátok, hogy az elmúlt fél évben minden egyes hónapnak külön témát szenteltem. Színes volt a paletta: önismeret, motiváció, párkapcsolat, asszertivitás, időgazdálkodás, hivatás-karrier.
A coaching folyamatok rendszeres "szereplői" ezek.

Én a magam részéről nagyon élveztem hónapról-hónapra egy-egy területre jobban koncentrálni, veletek együtt gondolkodni, olvasni a véleményeket!
Elképzelhető, hogy ezt a tematikus felépítést használni fogom a jövőben is, ha Ti is hasznosnak találjátok!

Az elmúlt fél év azért is volt kiemelkedően fontos a számomra, mert a témákban való elmélyülés és az ügyfelekkel való közös munka ötvözeteként bennem is kikristályosodott, hogy a következő időszakban mire összpontosítsak! A jövőben hangsúlyosabban a HIVATÁS-MUNKA-KARRIER témakörben hallhattok, olvashattok tőlem.

Ez nem jelenti azt, hogy más témával ne tudnátok megkeresni, hiszen tudjuk, hogy minden mindennel összefügg. Olyan ritkán fordul elő, hogy egy életterület ne lenne hatással mondjuk másik kettőre.

Viszont egy jó adag személyes indíttatás, felismerés, saját tapasztalás után arra a következtetésre jutottam, hogy ezen a területen szeretném kiemelten támogatni mindazokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal.
Szerintem jó néhány kihívás vár ránk a következő 10-100 évben a munka világában, meg bőven utána is.
Vizsgáljuk meg ezeket együtt!

Bízom benne, hogy a jövőben is velem tartotok és közösen gondolkodunk a hivatásunkról, munkánkról, karrierünkről!
Izgalmas lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatedzo.blog.hu/api/trackback/id/tr5115270752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása